AC påfyllning i Vallentuna

AC påfyllning i Vallentuna

Vad roligt att ni är så många som har börjat följa mig här på bloggen men även på sociala medier. Nu får en säga god morgon till er alla som väljer att starta dagen med att läsa ett inlägg som jag hade tänkt mig skulle handla om ett företag som kan hjälpa er med det mesta när det kommer till det här med AC påfyllning i Vallentuna. Vet ni vad, det är svårt att tro med det här vädret med snöblandat regn att det inom kort kan bli varmt ute. Det är trots allt i mitten av april nu och innan man vet ordet av slår värmen till, och då är det inte roligt om AC:n inte fungerar i bilen. 

Företaget som kan hjälpa till med AC påfyllning i Vallentuna heter Bilteknik i Gräddö AB, och det är ett företag som kan hjälpa till med det mesta när det kommer till bil- och däckservice. Jag själv är väldigt belåten över att jag fick hjälp av det här företaget förra sommaren när min AC inte fungerade. Det var det att inget köldmedium hade fyllts på sedan jag köpt bilen fem år tidigare så det var det som behövdes göras, och jag vände mig då till Bilteknik i Gräddö AB och de såg till att min AC fungerade bra igen. Det kan jag säga att det är ingen hit att åka i en varm bil, särskilt inte när man ska på bilsemester. Vi i vår familj skulle åka på campingsemester och vara borta i ett par veckor och köra långa sträckor, så tack och lov att vi fick gjort denna AC påfyllning i Vallentuna innan vi åkte i väg. Jag skulle verkligen vilja att ni kollar er AC, helst redan nu. Fungerar den inte som den ska då behöver ni liksom jag fylla på köldmedium. 

 

Kommentarer är stängda.