Det ser ut som en syverkstad där hemma just nu

Det ser ut som en syverkstad där hemma just nu

Hej på er

Här hemma ser det ut som en enda syverkstad just nu, jag håller nämligen på att sy gardiner till barnens rum. Det blir somriga och ljusa gardiner i härliga tyger som jag köpte från en tygaffär i Köping. Jag har lånat barnens pysselhörna och ställt fram symaskinen och där ser verkligen ut som en syverkstad. Lite rörigt men jag skulle ändå säga att det är organiserat kaos, även om nu andra nog skulle tycka det ser stökigt ut.

Det var längesen jag faktiskt sydde något själv men jag tycker det är väldigt roligt. Innan har jag sytt lite kläder och leksaker till barnen och nu när jag sitter här med symaskinen igen så blir jag pepp på att sy mer igen. Fast jag får väl se hur det känns när jag gjort färdigt alla gardinerna, då kanske jag känner mig nöjd för ett tag framöver. Jag kan bli så inspirerad av att gå in i en tygaffär och då får jag så mycket idéer men sen ska man ju ha tid och tålamod att faktiskt göra grejerna med. Jag är nog egentligen bäst på att komma på idéer och skissa designer än på att sy upp dem.

?Man känner sig i alla fall ganska nöjd när man gjort något själv tycker jag, och det är lite som med matlagning att när man gör det själv med kärlek så blir det en särskild känsla. Vanliga gardiner är ju inte så svårt så det ska jag väl lyckas få bra, men jag vill ju också att det ska bli riktigt bra annars är det inte lika roligt. Är ni kreativa av er och gillar att skapa? Jag tycker det blir ganska meditativt att skapa, oavsett om det handlar om att pyssla, sy, måla eller laga mat. Nu får jag önska er en riktigt fin dag!


Kommentarer är stängda.