Inköp av rengöringsmedel inför storstädning

Inköp av rengöringsmedel inför storstädning

Hej på er

Den här helgen ska vi åka ut till sommarstugan strax utanför Uppsala och göra en storstädning, så idag efter jobbet ska jag åka och köpa alla städgrejer och rengöringsmedel som kan tänkas behövas. Vi går på semester efter nästa vecka så vi tänkte att vi vill åka dit och städa nu så vi inte behöver göra det direkt när vi kommer dit utan då kan vi bara packa in allt. Vi ska flytta dit under semestern och spendera några veckor där.

Jag väljer gärna miljövänliga rengöringsmedel men de ska också vara effektiva och lukta gott. Vi kommer behöva städa både insidan men även köra högtryckstvätten på utsidan så det blir verkligen storstädning. Vi ska även tvätta gardinerna och putsa fönsterna så att verkligen allt blir fritt från damm och så att det luktar gott av såpa och sommar. Vi har lärt känna flera vänner som också har sommarstuga i samma område så det ska bli roligt att träffa dem igen också. Det är ofta vi grillar tillsammans och sånt men sen kan man också säga att man ska vara med bara familjen utan att någon tar illa vid sig, det finns liksom inga krav eller förväntningar. Precis så som det ska vara på semestern ute i stugan tycker jag.

Vi har varit ute och röjt i stugan för ett par helger sen också, men då blev det mest fokus att leta rätt på den igenvuxna trädgården faktiskt. Det blir ju inte så smutsigt när man inte är där, men ändå vill man städa av ordentligt tycker jag. Vi tar väl med en del saker nu också så att vi inte behöver packa bilen full nästa helg. Det är ju alltid en del man vill ha med sig när man ska vara där några veckor. Hoppas nu ni har en riktigt härlig dag!


Kommentarer är stängda.