Mina snygga naglar

Mina snygga naglar

Ho, ho, nu kommer det ett inlägg och jag vet att ni har undrat var jag har varit den senaste veckan när jag inte har varit här på bloggen. Det ska ni få veta under dagen, för nu är jag så fokuserad på att skriva det här inlägget så resten tar vi sen! Men, är det inte underbart att det är fredag i alla fall och som sagt, en hel vecka har jag varit borta från bloggen och så inleder jag denna dag med ett inlägg om en nagelsalong i närheten av Enköping. Jag vet att ni är många som vill skaffa vackra naglar och även jag ville få naglar att vara stolt över och då en väninna vänt sig till en salong som hon rosade så bestämde mig även jag för att gå dit, och nu har jag varit på denna nagelsalong nära Enköping som heter Salong Rosa Katten. 

Det här är en salong som man känner att man är välkommen till och den bedrivs i hemmamiljö. Det är så roligt att hon som har salongen även har en katt för jag älskar ju katter. Minns inte vad hon sa att katten heter, men den var inte rosa i alla fall, ha, ha. Äntligen har jag fått vackra naglar och jag är så oerhört nöjd och belåten med denna nagelsalong i Enköping och jag är ju en sådan person som ni vet som alltid vill dela med mig till er i bloggen om sådant som kan vara till glädje för er, och då många har tyckt att det här med att finna seriösa nagelsalonger har varit svårt så kände jag att det var en bra sak att göra att skriva det här inlägget för att om möjligt kunna vara till någon slags hjälp. Tveka nu inte på att boka en tid till Salong Rosa Katten! 

Kommentarer är stängda.