Konstnärsmaterial i Uppsala

Konstnärsmaterial i Uppsala

Hejsan på er färgglada själar

Det här året har jag bestämt mig för att satsa lite mer på mitt skapande och min konst och det roliga är att jag har fått boka en utställning på ett galleri i Uppsala efter sommaren. Det betyder att det går åt mycket konstnärsmaterial där hemma nu, både i form av material men även att jag införskaffar olika redskap och färger för att kunna skapa mina visioner. Vi har en butik med konstnärsmaterial i Uppsala som jag brukade besöka en del förut, men nu blir det nästan en gång i veckan för att man kommer på nya saker man behöver eller att något tar slut.

Det är ju så svårt att planera allt sådant i en skapandeprocess eftersom man inte alltid vet innan hur det ska bli. En målning tar liksom form allt eftersom, så är det i alla fall för mig. Alla konstnärer skapar ju på sitt eget sätt, men jag kan få en övergripande vision och idé och sedan dyker liksom detaljerna upp utmed vägen. Konstnärsmaterial kan ju vara ganska dyrt men jag ser allt det där som en investering just nu, jag måste ju ha det för att kunna skapa tavlor. Sen får man hoppas att många kommer på min utställning och att många vill köpa mina tavlor.

Det känns väldigt spännande och jag har ett tema och en röd tråd. Jag har även en bild i huvudet hur själva vernissaget och invigningen av utställningen ska vara och vad vi ska bjuda på. Jag vill inte avslöja alla detaljer ännu för jag vill att det ska bli en överraskning till dess. Det här är en dröm som blir verklighet oavsett hur det går. Nu ska jag återgå till jobbet i min ateljé och så får jag önska er en fortsatt fin dag så länge!


Kommentarer är stängda.