Pilane bed and breakfast

Pilane bed and breakfast

God morgon på er igen alla mina härliga läsare, och välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg på min blogg! Hur mår ni? Jag hoppas verkligen att ni alla mår bra, att ni har haft en härlig helg och att er måndag blir fantastisk. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta ett bra hotell i Öckerö med omnejd, då jag vet att många av er har varit nyfikna på att besöka detta ställe. Jag förstår verkligen det, då även jag älskar denna plats. Jag fick faktiskt ett tips utav en nära vän till mig här om dagen. Hon hade för några månader sedan vänt sig till ett företag som heter Pilane bed and breakfast. Pilane bed and breakfast ska tydligen vara ett fantastiskt hotell som hon besökt flera gånger.

Jag blev nyfiken och gick in och tittade på hemsidan. Det verkar verkligen så mysigt. Jag bestämde mig för att boka två nätter där för mig och min man. Så i sommar åker jag och kärleken min iväg några dagen ner till Pilane bed and breakfast för en mysig weekend. Det ska bli hur härligt som helst. Jag vill verkligen tipsa även er att gå in och kika på deras hemsida, kanske är det någonting även för dig? Jag ser i vilket fall verkligen fram emot det, och jag tänkte att jag kan skriva ännu ett inlägg när jag besökt Pilane bed and breakfast, och berätta lite om vistelsen. Nu ska jag strax bege mig till jobbet, jag har en vktig presentation inbokad idag. Jag är så nervös…Nu hoppas jag att ni får en fin måndag och en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.